top of page

DIT ZIJN DE KLEURENTRENDS VAN 2023

De interieurkleur van 2023 is bekend. Wild Wonder werd uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Laat je inspireren door de wondermooie kleurpaletten en maak de beste combinaties met onze tips. De kleur van 2023: Wild Wonder Al 20 jaar bepalen kleur- en topdesignexperts de kleurtrends van het jaar. In 2021 zorgde de aardse tint Brave Ground voor de nodige stabiliteit en moed in ons leven en interieur. Bright Skies gaf ons in 2022 dan weer hoop en energie. Dit jaar is Wild Wonder, een tarwekleur met groene ondertoon aan de beurt. En dat is geen toeval. De natuurlijke, zonnige en positieve geeltint weerspiegelt de kracht en magie van de natuur, met name op vlak van mentale gezondheid. Haal de natuur als bron van inspiratie en troost naar binnen met Wild Wonder.


Het kleurpalet van Wild Wonder

De korenkleurige Wild Wonder maakt deel uit van een breder kleurpalet genaamd Lush dat geïnspireerd is op velden, tuinen en bossen. Dat je kamerplanten er perfect tot hun recht komen is daarvan het ultieme bewijs. In het kleurpalet zijn ook zachte groene en lila tinten zoals Fresh Daylight en Silver Mauve te vinden. Samen met natuurlijke bruine tinten zoals Airy Foliage brengen ze de rust van de natuur met een frisse toets in je eigentijds interieur.

Andere kleurtrends van 2023 Naast het Lush kleurpalet vindt de kleur van 2023 ook haar plekje in andere reeksen. Het Buzz en Raw kleurpalet geven je instant herfstkriebels met hun aardse herfst- en wintertinten. Ze zijn geïnspireerd op onder andere paddenstoelen, stro en bloemenvelden. De warme oranje en roodbruine tinten laten je verlangen naar lange boswandelingen en gezellige najaarsavonden. Ze wakkeren ook het gevoel van energie, harmonie en plezier aan, waardoor ze zeker geen seizoensgebonden kleurtrend zijn.

Comments


bottom of page