Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Zelfbouw elektriciteit

Plaats zelf elektriciteit met onze zelfbouwkit

Zelfbouw van elektriciteit is slim en budgetvriendelijk. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en behaalt hetzelfde eindresultaat als een electricien. Op voorwaarde dat je een zelfbouwpakket hebt met alle onderdelen voor jou woning.

Neem contact op voor jouw zelfbouwpakket elektriciteit.

Zelfbouwpakket elektriciteit specifiek voor jouw woning

Dat zelfbouwpakket elektriciteit stelt Energco samen speciaal voor jouw woning. Schakelaars, stopcontacten, aansluitingen, inbouwbakjes, kamgeleidervorken, aardingonderbrekers, kabelgoten tot en met de elektriciteitskast: alles zit erin.

Ook 3 uur overleg zit in het zelfbouwpakket elektriciteit

Wil je zelf de handen uit de mouwen te steken, maar ben je niet vertrouwd met de technologie. En wil je een stappenplan, technische tekeningen, een materialenlijst? In ons zelfbouwpakket elektriciteit zijn ook 3 uur op de werf inbegrepen om de materialen te overlopen, de werkwijze te bespreken en de technische tekeningen te maken. Zo ben je zeker dat je meteen goed geïnformeerd van start gaat.

Kom je onderweg voor een praktisch probleempje te staan? Bel ons. We helpen je van op afstand of ter plaatse. Eén telefoontje volstaat: 0473 35 96 94.

Neem contact op voor jouw zelfbouwpakket elektriciteit

.