Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Videofonie, parlofonie en toegangscontrole

Een traditionele beldrukknop heeft zijn charmes. Maar in deze tijden zijn er betere oplossingen die praktisch nut aan veiligheid koppelen. Waarom nog naar het raam lopen om te zien wie er voor de deur staat? Dankzij de technologie van vandaag hoef je maar op je smartphone te kijken en je ziet wie er aanbelt. Zelfs als je niet thuis bent.

Gebruiksvriendelijke videofonie en parlofonie

Heb je geen zin om te gaan kijken wie er nu weer aanbelt? Ben je niet zo goed meer te been? Wil je dat je woning beter beschermd is? Vraag Energco dan welke oplossingen voor videofonie en parlofonie geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

De technologie is zo geëvolueerd dat je er in elke situatie je voordeel mee kunt doen. Vanuit je luie zetel of van op je werk kijken wie er voor de deur staat: het kan vandaag allemaal. De beeld- en klankkwaliteit van apparaten voor videofonie en parlofonie is sterk verbeterd, zodat je iedereen goed kunt zien en horen.

Vraag een offerte voor je videofonie, parlofonie en toegangscontrole.

Toegangscontrole met codeklavier of proximity key

Wil je de toegang tot je woning, je zaak of je bedrijf degelijk afschermen? Werk dan niet meer met sleutels, maar met toegangscontrole via een codeklavier, een vingerscan of een proximity key. Je geeft dan alleen toegang aan mensen die in het gebouw mogen zijn – bijvoorbeeld je familieleden, je schoonmaker, je medewerkers.

Domotica zo eenvoudig mogelijk integreren

Wil je in je woning, winkel of bedrijf hedendaagse domotica integreren op een eenvoudige manier? Energco informeert je over de mogelijkheden en voert alle bijbehorende algemene elektriciteitswerken en kleine klussen en herstellingen uit.

Elektrische laadpalen kopen en plaatsen

Steeds meer mensen schakelen over naar elektrisch aangedreven voertuigen. Een elektrische fiets kun je makkelijk opladen met een traditioneel stopcontact. Maar voor een elektrische auto heb je een laadpaal nodig. Energco adviseert over de keuze van de laadpaal en installeert de laadpalen voor elektrische wagens ook zelf. Bij jou thuis, aan je zaak of op de parking van je bedrijf.

Vraag een offerte voor je videofonie, parlofonie, toegangscontrole en laadpalen.