Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Plaatsing ventilatiesystemen

Lekker fris in de zomer en knus warm in de winter: zo moet het binnenklimaat in je woning zijn. Vraag ons daarom een oplossing uit te werken voor de ventilatie. Energco werkt merkonafhankelijk en stelt je combinaties voor die energievriendelijk én betaalbaar zijn.

Gezond binnenklimaat dankzij ventilatie

Sterke temperatuurschommelingen en vervuilde lucht tasten de gezondheid van mensen aan. Gelukkig hoeft dat bij jou niet zo te zijn. Energco kiest consequent voor ventilatiesystemen die vervuilde lucht afvoeren en gezonde lucht aanvoeren. Dankzij zuivere lucht en een stabiele temperatuur maak je het veel aangenamer voor al wie in huis is: kinderen, volwassenen én huisdieren.

Vraag een offerte voor je ventilatiesysteem.

Luchtdicht gebouwd? Kies een correct ventilatiesysteem.

Energiebesparend bouwen leidt steeds meer tot luchtdicht bouwen. Maar er schuilt een addertje onder het gras, want de gevolgen van een slechte verluchting worden onderschat. Er treden schimmels op en mensen – vaak van jongs af aan – reageren allergisch op stofophoping. Kies daarom voor een correct ventilatiesysteem dat zulke problemen uit de wereld helpt.

Welk ventilatiesysteem is het best?

Er zijn verschillende ventilatiesystemen op de markt, elk met zijn voor- en nadelen. Energco zet ze op een rijtje, geeft uitleg over de technische aspecten van de systemen en toont hoe alles geplaatst wordt. Omdat we de plaatsing van het ventilatiesysteem zelf doen, houden we rekening met elk detail. Vertrouw ons dus met een gerust hart de installatie toe van je C, C+ of D ventilatiesysteem.

Vraag een offerte voor je ventilatiesysteem.

Antwoord op je vragen over hernieuwbare energie

Hoe voldoe je aan de EPB-eisen? Kies je best voor een traditionele installatie? Of is het in jouw situatie beter om aan de slag te gaan met zonneboiler, warmtepomp en zonnepanelen? Ga aan tafel zitten met ons. We overleggen en bestuderen wat ideaal is voor jou, je woning en je budget. Bij ons voel je geen druk. Je hebt de tijd om tot de juiste beslissing over hernieuwbare energie te komen.