Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Over ons

Mooie elektriciteitswerken die perfect functioneren

Energco camionetteWie kan er onze elektriciteit uittekenen én die elektriciteit plaatsen? Wie wil er over de elektrische installatie meedenken, de zaken technisch correct in kaart brengen en bekijken wat er budgettair mogelijk is? Die vragen hoorde ik mensen in mijn omgeving meer en meer stellen. Daarom heb ik in 2009 Energco opgericht. Als ingenieur elektrotechniek kan ik elektriciteitsplannen lezen en schrijven.

En er is meer: ik zie graag het eindresultaat en steek enthousiast de handen uit de mouwen om algemene elektriciteitswerken af te leveren die perfect functioneren en er mooi uitzien.

Loodgieterij + plakwerk + metselwerk + renovatie in één

Energco installeert je elektriciteit van a tot z – in de meest ruime zin van het woord. “We willen dat in één keer de loodgieterij, het bezettingswerk en het metselwerk gedaan wordt”, zeggen mensen mij vaak.

Of wil je je je bestaande woning renoveren? Bijvoorbeeld een nieuwe keuken of nieuwe badkamer installeren? Of de keuken in je eetkamer integreren? Gelukkig kun je daarvoor allemaal ook bij mij terecht, want ik werk samen met een vast en vertrouwd team zelfstandige collega’s loodgieters, stukadoors en metselaars.

En of de mensen tevreden zijn? Ik stel keer op keer vast dat de kwaliteit van ons gezamenlijk werk stukken hoger ligt omdat ik het van nabij coördineer en controleer. Bij Energco ben je zeker van een totaalservice, energiek én correct.

Vraag ons een offerte voor je elektriciteitswerken.

Waarom Energco vertrouwen?

  • Je werkt met iemand die zijn beloften altijd nakomt.
  • Je bent zeker van vakwerk dankzij mijn vast netwerk van ervaren zelfstandige collega’s.
  • Ik ken het elektriciteitsvak – theorie én praktijk.
  • Ik ga ervoor, let op het algemene plaatje en op de details.
  • Jij en ik zijn pas tevreden als elk detail in orde is.

Van Brussel tot Antwerpen

Je vindt Energco in Merchtem. Het grootste deel van mijn klanten bevindt zich in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wil je een betrouwbare professional voor je algemene elektriciteitswerken en alles wat daarbij hoort? Bijvoorbeeld ook technisch onderhoud en maintenance van je woning of gebouw?

Neem gerust een kijkje in onze referenties of contacteer mij direct.