Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Onderhoud en maintenance

Heb je een zaak of een bedrijf in Vlaams-Brabant? En zoek je een partner voor het onderhoud en de maintenance die je rechtstreeks kunt aanspreken? Iemand die het facility management van je gebouw in goede banen leidt op een budgetvriendelijke manier? Energco pakt graag deze uitdaging aan.

We voeren kleine herstellingswerken uit

Elektriciteitswerken vormen de kern van onze activiteit, maar we leggen een grote multifunctionaliteit aan de dag. Je voordeel: je werkt met een contactpersoon die alles kent van elektriciteit en ook kleine en grote klussen uitvoert.

We zijn stand-by tijdens evenementen

Bij evenementen moet er altijd en overal elektriciteit zijn. Dan is het goed een specialist in de buurt te hebben. Breng ons op de hoogte van je evenement en we coördineren en controleren de elektriciteitsvoorziening.

We contacteren onderaannemers en volgen hen op

Dankzij ons netwerk zelfstandige onderaannemers vinden we snel de oplossing voor gespecialiseerde herstellingen of onderhoudswerken. We laten niets aan het toeval over, want we leggen contact met de onderaannemers en volgen hun werk nauwgezet op. Resultaat: prima werk en jij hoeft je van de subcontractors niets aan te trekken.

Vraag een offerte voor onderhoud en maintenance.