Algemene elektriciteitswerken, van stopcontact tot elektriciteitskast, van videofonie tot ventilatiesysteem en hernieuwbare energie.

0473 35 96 94

info@energco.be

Peperstraat 13

1785 Merchtem

Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteit in je woning, elektriciteit in je zaak, elektriciteit in je bedrijf? Vertrouw je algemene elektriciteitswerken met een gerust hart toe aan Energco.

We verlenen onze service voor algemene elektriciteitswerken aan particulieren, handelaars en zaakvoerders van bedrijven. Van kleine elektriciteitswerken over kleine klussen en herstellingen tot grote klussen en metselwerk.

Vraag een offerte voor je elektriciteitswerken.

Alle facetten van algemene elektriciteitswerken

Doe op ons een beroep voor elektriciteitswerken zoals het plaatsen van stopcontacten, aanleggen van bekabeling, voorzien van lichtpunten, aanbrengen van lichtschakelaars, installeren en aansluiten van de zekeringkast.

Wil je dat we vooraf de elektrische schema’s uittekenen en het dossier met alle elektrische elementen samenstellen? Zo krijg je een klare kijk op de installatie en het kostenplaatje van je algemene elektriciteit. Werken die een geregeld onderhoud vragen? Ook die doen we, want je kunt bij Energco terecht voor technisch onderhoud en maintenance.

Vraag een offerte voor je elektriciteitswerken.

Controle elektrische installatie

Heb je elektriciteitswerken bij een nieuwbouw of renovatie achter de rug en is een controle van de elektrische installatie nodig? Schakel Energco in voor een keuring van de elektrische installaties. Of word je geconfronteerd met de voorwaarden voor een herkeuring? Dan passen we je elektrische installatie aan conform het A.R.E.I. (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Relighting

Wil je in je woning, winkel of bedrijfsgebouw besparen op energie? Begin dan met de lampen. Door de traditionele verlichting te vervangen door led-lampen kom je meestal een pak goedkoper uit.

Je kunt altijd op Energco rekenen, ook als je tijdens die relighting een klein werkje nodig is – bijvoorbeeld het plaatsen van een vals plafond. Dankzij onze samenwerking met ervaren loodgieters en stukadoors staat en hangt het eindresultaat er netjes bij.

Databekabeling

Wil je dat we de kabel trekken en de kabelaansluiting doen voor je netwerkinstallatie? Energco plaatst databekabeling in woningen, winkels en kantoren. Zowel de netwerkkabel aansluiten als de netwerkkabel verlengen behoort tot onze service.

Van elektrische schema’s tot tuinverlichting

Dankzij onze technische background kun je bij Energco terecht voor een brede waaier van diensten op het gebied van elektriciteit. Denk aan:

  • opstellen van elektrische schema’s in functie van de concrete behoefte,
  • uitvoeren van elektrische aanpassingen en uitbreidingen,
  • plaatsen van dimmers, monteren van verlichtingsarmaturen,
  • opsporen van fouten in elektrische installaties,
  • plaatsen van verliesstroomautomaten (differentieels),
  • leggen van netwerkbekabeling,
  • plaatsen van tuinverlichting.

Daarnaast is Energco gespecialiseerd in videofonie, parlofonie en toegangscontrole en de plaatsing van ventilatiesystemen.

Vraag een offerte voor je elektriciteitswerken.

Elektriciteit 24/7 depannage

Heb je een panne of ervaar je storing op je elektrische installaties. Zoek je een elektricien in de regio Merchtem en omstreken? Neem dan contact op en ik verhelp je probleem met elektriciteit.